Bred kompetens och lång erfarenhet


Verksamhet i stora delar av södra Sverige

I mitten av 1990-talet startade de två entreprenörerna Per och Magnus ett bemanningsföretaget Pema, där de till en början hyrde de ut sig själva. Under åren har företaget vuxit kraftigt, både organiskt och genom förvärv. Pema Partner bildades genom förvärv av Stadspartner AB i Linköping från Tekniska Verken 2012. 


Idag är vi verksamma i stora delar av södra Sverige och hjälper kunder med allt, stort som smått, inom fastigheter, utemiljö, lokalvård och arenaservice. 

Helhetslösningar och enskilda tjänster


Pema Partner är ett serviceföretag som erbjuder både helhetslösningar och enskilda tjänster inom våra verksamhetsområden. Vår styrka är medarbetarnas breda kompetens och långa erfarenhet samt deras tillgång till verktyg av högsta kvalitet och en modern maskinpark. 

Vi är engagerade, professionella ser till att hitta den bästa lösningen i varje uppdrag. Den röda tråden är att vi skapar värde för fastighetsägaren, den som arbetar eller bor i fastigheten och för miljön. 


Kontakta oss


Vill du veta mer om våra tjänster, hur vi arbetar eller vill anlita oss är du välkommen att fylla i formuläret så återkommer vi inom kort.