Lyft upplevelsen på din arena


Lång erfarenhet på olika nivåer


Pema partner har lång erfarenhet av arenaservice på olika nivåer. Tack vare många starka referensuppdrag och spetskompetens inom modern arenaskötsel är vi en av de mest kompletta tjänsteleverantörerna inom området. 

Vi kan erbjuda en helhetslösning för att bidra till en attraktiv och drifteffektiv arena för ägaren eller tjänster och expertkompetens för olika punktinsatser på anläggningen.

Från ishallen till lokala idrottsplatsen


Vi hanterar allt från arenor och ishallar för högsta divisionen, till den lilla idrottsplatsen för den lokala breddidrotten. Att vi dessutom brinner för idrott innebär att vi har ett extra starkt engagemang och en förståelse för dina utmaningar.

Tjänstens innehåll och service anpassas efter storleken på anläggningen samt särskilda behov beroende på typen av aktiviteter, besöksvolym, antal utövare, kommersiella krav, säkerhetskrav och hållbarhetskrav.

Drift och underhåll

Drift och underhåll är basen i vårt erbjudande. Det innebär bland annat att vårda och underhålla is, gräs, konstgräs, golv eller vilket underlag respektive arena erbjuder sina kunder. Förutom ishallar, fotbollsplaner och idrottsarenor servar vi friluftsanläggningar, skidspår och elljusspår.

Vi erbjuder även olika servicetjänster som bokning, värdskap vid olika idrottsarrangemang, skräpplockning, lokalvård, vaktmästeri och nyckelservice. Dessutom erbjuder vi lösningar och personal för bland annat musik i samband med evenemang.

Vårt uppdrag kan även handla om renovering av fotbollsplaner, energieffektivisering, projektledning av ROT-åtgärder samt konsultation inom arenautveckling.

Öppettider för SAAB Arena och Stångebrohallen

Kontakta oss


Är du intresserad av vår tjänst arenaservice är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.