Tjänster

Arenaservice

Vi har lång erfarenhet av arenaservice på alla nivåer

Tack vare många starka referensuppdrag och spetskompetens inom modern arenaskötsel är vi en av de mest kompletta tjänsteleverantörerna inom området.

Vad som ingår i tjänsten

Vi hanterar allt från arenor och ishallar för högsta divisionen, till den lilla idrottsplatsen för den lokala breddidrotten. Att vi dessutom brinner för idrott innebär att vi har ett extra starkt engagemang och en förståelse för dina utmaningar.

DRIFT & UNDERHÅLL

Tjänsten Drift & Underhåll är basen i vårt erbjudande. Vi anpassar innehållet och servicen helt och hållet efter storleken på anläggningen. Samt utifrån de särskilda behov som föreligger vad gäller allt från typen av aktiviteter, besöksvolym och antal utövare till kommersiella krav, säkerhetskrav och hållbarhetskrav.

PROJEKT & SPECIALISTTJÄNSTER

Vi erbjuder även tjänster och expertkompetens för olika punktinsatser på anläggningen. Det kan handla om renovering av fotbollsplaner, energieffektivisering, projektledning av ROT-åtgärder eller konsultation inom arenautveckling.

Helhetslösningar

Utöver tjänsterna inom arenaservice kan du även lägga till utvalda tjänster inom verksamhetsområdena fastighetsförvaltning, energieffektivisering och utemiljö. Resultatet blir en helhetslösning som ger full kontroll över alla delar av anläggningen vad gäller funktion, miljö, driftsäkerhet, energiförbrukning och totalekonomi.

Kund- & EvenemangsservicE

Vaktmästeri och nyckelservice är våra bastjänster. Vi kan dessutom erbjuda lösningar och personal för musik och andra kundnära tjänster i samband med evenemang.

EXEMPEL PÅ MILJÖER:

- Ishallar
- Fotbollsarenor
- Idrottsarenor
- Friluftsanläggningar
- Skidspår och elljusspår

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster eller vill anlita oss. Fyll bara i formuläret här intill och vi återkommer till dig snarast.