Tjänster

Utemiljö

Utemiljön är en viktig del av helhetsintrycket av fastigheten

Vi är experter på att sköta och utveckla utemiljöer så att de bidrar till ett gott första intryck och långsiktigt värde för boende, verksamheter och besökare.

Vad som ingår i tjänsten

Utemiljö innebär att vi ansvarar för att underhålla hårda ytor samt ytor av gräs och grus för att skapa en trevligare utomhusmiljö.

Gröna rum & Ytor

Vi kan ta hand om det gröna rummet i alla avseenden. Det innebär anläggning och skötsel av planteringar och gräsmattor. Dessutom tar vi hand om beskärningsarbeten, trädfällning och häckklippning. Och givetvis sköter vi lövröjning på hösten.

STEN & SNICKERI

Hos oss får du hjälp med alla former av betong-, sten- och snickeriarbeten för utemiljön. Vi kan ta helt eller delvis ansvar för projektet och tillhandahåller de resurser som krävs för plattläggning, stensättning och byggnation av murar, plank och staket.

SÄKERHET & TILLGÄNGLIGHET

Effektiv snöröjning, halkbekämpning och att ta bort is tillhör vinterns absoluta måsten. Vi erbjuder moderna maskiner, serviceinriktad personal och möjlighet att anpassa graden av beredskap utifrån dina individuella krav. Dessutom erbjuder vi sandupptagning på våren och underhållssopning året runt.

LEK & FRITID

Ändamålsenliga, godkända och trygga lekplatser är en självklarhet i ett modernt bostadsområde. Vi har behörighet att kontrollera och besikta lekplatser, och vi kan dessutom ta hand om löpande underhåll, reparationer och nyinstallationer. Andra åtaganden vi erbjuder är underhåll av bänkar, bord och andra bekvämligheter.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster eller vill anlita oss. Fyll bara i formuläret här intill och vi återkommer till dig snarast.