Pema Partner har nyligen vunnit Norrköpings kommun samhällsbyggnadskontorets upphandling av ”Entreprenad fastighetsdrift & teknisk förvaltning”

Uppdraget har Pema haft sedan tidigare men denna upphandling innebär en mer omfattande entreprenad med fler fastigheter geografiskt placerade i hela Norrköpings kommun. Tidigare i år har Pema även vunnit en entreprenad gällande yttre skötsel till Finspångs kommun, inklusive Rejmyre och Hällestad, samt i höstas fastighetsdrift till Statens Fastighetsverk i Vadstena. Det uppdraget innebär att vi ansvarar för fastighetsdriften av Vadstena Slott, Munkklostret samt andra kulturhistoriskt viktiga fastigheter i Vadstena tätort.

Affärsutvecklingschefen Fredrik Linders tankar om utvecklingen inom Pema Partner:
”Under 2021 har det skett stora organisatoriska förändringar inom Pema Partner med ny ledning och ett flertal nya driftchefer. Jag själv började i maj med ansvar för Sälj- och affärsutveckling och under förra året har vi gemensamt tagit fram ett konkurrenskraftigt erbjudande till marknaden. Vilket nu ger resultat i olika offentliga upphandlingar och att andra intressanta dialoger pågår inom privat sektor. Sammanfattningsvis känner jag en stor tillförsikt till vår organiska tillväxt framöver.”

SENASTE ARTIKLARNA